Waarom doen wij dit?

Wist jij dat er jaarlijks 27.000 mensen het ziekenhuis in belanden door verkeerd medicijngebruik en dat dit op nummer 3 staat als doodsoorzaak? Dit is iets wat er mede toe heeft geleid dat wij het initiatief MedicinX zijn begonnen.

Het is onze droom om patiënten beter te begrijpen en erachter te komen waarom dit soort incidenten gebeuren. Dit doen we door ons in te zetten door meer transparantie in de zorg mogelijk te maken en wst je dat jij hier ook gemakkelijk aan kan bijdragen? Dit doen wij namelijk door bijwerkingen in kaart te brengen. Door bij ons te melden welke bijwerkingen jij ervaart, door welke medicijnen, maar ook of je genoeg informatie hebben meegekregen van de desbetreffende huisarts en of je onderliggende gezondheidsproblemen hebt, draag jij bij aan onze missie: patiënten beter begrijpen en een transparante zorg realiseren. Dit is geheel anoniem, dus geen naam, achternaam of emailadres tijdens het doorgeven van een bijwerking.

Onze visie is persoonlijke behandelingen voor elk patiënt over heel Nederland. door middel van een nationaal platform kunnen wij met z'n allen patronen gaan herkennen, want alleen samen kunnen wij dit! Een betere zorg krijgen wij door elkaar beter te begrijpen.


MedicinXP-help-mee

Help jij mee?

Zonder jullie kunnen wij het natuurlijk niet. Wil jij ons een handje helpen? Hoe kun jij dit doen? Om deze dashboard te verbeteren denken wij elke dag weer aan nieuwe toevoegingen. Maar wij kunnen dan heel mooi dingen toevoegen, het gaat uiteindelijk wel om jou die dit product gebruikt. Mocht jij suggesties hebben die dit product verder zullen ontwikkelen, dan kun je ons een mail sturen naar [email protected]

Mocht je geen suggesties hebben, maar wil je wel een steentje bijdragen aan dit product? Dan kun je doneren door op het volgende knopje te drukken.

Doneer