Wij werken met 3 stappen

Heeft u een bijwerking gehad of kent u iemand die een ernstige bijwerking heeft gehad, dan kunt u hier terecht met uw bijwerking. Wij werken met 3 stappen zodat u met weinig moeite toch snel impact kunt maken op het transparanter maken van bijwerkingen.

Nadat u heeft gemerkt dat u een bijwerking heeft gehad, komt u bij onze website en kunt u uw bijwerking melden. U vult hiervoor een formulier in en het mooie is, dat het compleet anoniem is. Het neemt ook niet veel van uw tijd in beslag.

Schroom vooral niet om mensen in uw omgeving te vertellen over MedicinXP. Onze visie is duidelijk, wij willen transparantie creëren als het gaat om medicatie ervaringen en bijwerkingen. Zodat wij als Nederland het verschil kunnen maken.

Verwerken op onze platform

zodra wij uw bijwerking hebben bekeken, zullen wij dit gelijk verwerken op ons platform. Uw bijwerking kunt u meestal na 1 uur zien op ons platform. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk uw bijwerking te bekijken en te verwerken, maar jammer genoeg gaat dit niet altijd even snel.

Impact maken was nooit zo makkelijk geweest! Bekijk de laatste metingen hier op onze platform door op het onderstaande knopje te drukken. Wij wensen u een gezonde dag!